Konšpiračná teória o zamestnanosti na Slovensku

25. apríla 2018, myshkin, Nezaradené

Jednoduchým spojením dvoch súčasných javov je možné sformulovať peknú konšpiračnú teóriu. Ak to tu ešte nezaznelo. Týmito javmi sú prijímanie utečencov a súčasné zvyšovanie zamestnanosti.

Ako najlepšie presvedčiť obyvateľov o tom že utečenci sú nám potrební ? Tým že sa zvýši zamestnanosť a zamestnávatelia sú nútení brať aj cudzincov. Alebo utečencov -veď to bol a je základ demagógie že nám vraj potrebné zvyšovanie populácie zabezpečia iba oni.

Normálny štát by asi podporoval vlastných a snažil sa zabezpečiť mladým ľuďom lacné byty aby si mohli zakladať rodiny, no súčasná abnormálna doba masíruje k názoru stavať domy pre cudzincov (či sociálne prípady ľudí ktorí k reprodukcii nepristupujú zodpovedne).

Naozaj sú správne toľké náreky nad starnúcim obyvateľstvom ? Už neexistuje vývoj zvyšovania produkcie za použitia mechanizmov a robotizácie ?

Verme že keď budeme nútení prijať cudzincov, ostanú nám tu nielen oni ale aj firmy kvôli ktorým prišli.

Dúfam tiež že sa nedožijeme situácie keď budú nové komunity brojiť proti tomu aby robili na nejakých „cudzích“ dôchodcov. Na nejakých odlišných starých neveriacich ľudí, ktorí ak chcú vyžiť nech si predajú svoje veľké domy, veď „my sa tlačíme v početných rodinách v malých bytoch“.